U bent nu hier: Home » Antwerpen » Duffel » Aster - psycholoog

Aster - psycholoog

Hoogstraat 181
2570 Duffel (Antwerpen)
Tel: 0467 04 79 25
Fax: -
BTW-nr: 0542.973.831
Afbeelding › Aster - psycholoog Ik ben Aster Haertjens, master in de psychologie (KULeuven, 2011), en reeds een aantal jaren werkzaam als zelfstandig psycholoog in bijberoep. Kinderen, jongeren en jongvolwassenen zijn welkom in mijn praktijk met al hun vragen rond psychologisch welbevinden. Ook ouders met een bezorgdheid over het welbevinden of de opvoeding van hun kind, help ik graag verder.

Als afstudeerrichting koos ik heel bewust voor schoolpsychologie. Kinderen en jongeren brengen immers een groot deel van hun tijd door op school. Door mijn opleiding en ervaring heb ik dan ook de nodige expertise in het begeleiden van moeilijke studiekeuzes of andere schoolloopbaanbeslissingen. Ook specifieke hulpvragen die verbonden zijn aan het schools functioneren van kinderen en jongeren neem ik graag op.
Voor studenten secundair of hoger onderwijs zijn het gezien de coronacrisis absoluut geen gemakkelijke tijden. Ook zij zijn zeker welkom voor extra ondersteuning of begeleiding.

De laatste jaren heb ik me verder verdiept in de 'Acceptance & Commitment Therapy' of kortweg ACT. Hier worden vaardigheden aangeleerd om enerzijds moeilijke gedachten en gevoelens een plaats te geven in plaats van ertegen te vechten ('acceptance') en anderzijds ook gerichte acties te ondernemen om meer volgens de eigen waarden de kunnen leven ('commitment'). Deze methodiek blijkt keer op keer zeer effectief te zijn. Er kunnen op relatief korte termijn (8-12 sessies) heel mooie resultaten geboekt worden.

De stap zetten om een eerste afspraak te maken is niet altijd gemakkelijk. Aarzel niet om mij te contacteren. U mag steeds geheel vrijblijvend een mail sturen of telefoneren voor meer informatie.
Diensten: ACT - Acceptance & Commitment Therapy, Kortdurende efficiƫnte begeleidingen, Algemeen psychologisch welbevinden, Schools functioneren van kinderen en jongeren, Moeilijke schoolloopbaanbeslissingen, Zelfvertrouwen, faalangst, examenstress,..., Opvoedingsvragen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy