U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Gent » Maxwell Job Coaching - Tom Vromant

Maxwell Job Coaching - Tom Vromant

Vlaanderenstraat 53
9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0486 64 86 76
Fax: -
BTW-nr: BE0719.707.336
Afbeelding › Maxwell Job Coaching - Tom Vromant In een rustige en sfeervolle omgeving in hartje Gent bied ik loopbaanbegeleiding aan.

Afhankelijk van wie je bent, waar je voorkeuren naar uitgaan en wat jouw kansen zijn op de arbeidsmarkt leer je op een andere manier naar jouw job kijken. Daarmee sta je een stuk sterker om zelf te beslissen welke richting je uitgaat!

Eerst hebben we een kennismakingsgesprek (telefonisch of face to face), wat gratis en geheel vrijblijvend is. Als we goed afgestemd zijn, dan kan je via de VDAB loopbaancheques bij mij terecht voor 4 sessies van telkens 2 uur coaching.

Elke sessie heeft een eigen thema:

Persoonlijkheid
Drijfveren
De positie op de arbeidsmarkt
Het persoonlijk ontwikkelingsplan

Gedurende het loopbaantraject kan je rekenen op mijn kennis uit de psychologische praktijk, aangevuld met werkervaring vanuit heel diverse hoeken van de arbeidsmarkt. Ik heb speciaal oog voor burn-out, stress, HSP en aanverwante specialisaties.

Mogelijk maak je kennis met technieken zoals het T-GROW model dat de focus op resultaat legt of het SMART model, dat dan weer een methode vormt om voornemens doelgericht aan te pakken.

Je zal leren denken over hoe jouw verschillende levensgebieden op elkaar inwerken: Een slechte dag op het werk heeft invloed thuis, wat invloed kan hebben op je gemoed. Je welbevinden heeft dan weer invloed op het slaappatroon, wat de gezondheid beïnvloedt. En gezondheid (zowel mentaal als fysiek) bepaalt dan weer hoe je presteert op het werk.

In elk geval: de algemene tevredenheid over loopbaanbegeleiding ligt erg hoog!

Volg mijn facebook-pagina en krijg regelmatig extra tips en tricks!
Diensten: Loopbaanbegeleiding, Loopbaancoaching, Coaching
Er wordt gewerkt op afspraak.
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy