U bent nu hier: Home » Antwerpen » Balen

Psycholoog Balen

Hieronder vindt u een overzicht van alle psychologen in Balen. Voor een overzicht van psychologen in de provincie Antwerpen, ga naar psycholoog Antwerpen. Of ga naar direct contact met psychologen om via één e-mail in contact te komen met meerdere psychologen tegelijk.

1

Sophie Pollock

Endstraat 18, 2490 Balen (Antwerpen)
Tel: 0473/69.39.00, Fax: -, BTW-nr: -
Ik ben licentiaat in de klinische psychologie en behaalde mijn diploma aan
de Katholieke Universiteit van Leuven. Ik richtte mij hierbij op de diagnostiek en behandeling van adolescenten en volwassenen met psychische problemen. Na mijn universitaire studies startte ik een bijkomende specialisatie-opleiding in de gedragstherapie.

Als psycholoog ben ik sedert enkele jaren werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg op een afdeling voor eetstoornissen waar ik zowel ambulante als klinische hulpverlening bied. Voorts heb ik klinische ervaring in de behandeling van dwangstoornissen, depressieve stoornissen en comorbide persoonlijkheidsproblematiek. Als therapeut werk ik volgens de principes van de gedragstherapie en de schematherapie.

In mijn privé-praktijk bied ik ambulante behandeling aan adolescenten en volwassenen die kampen met eetstoornissen (anorexia nervosa, boulimia nervosa, binge eating disorder), angststoornissen (paniekstoornis, agorafobie, sociale fobie, braakfobie, OCD, trauma), depressieve stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

Zowel cliënten die nog nooit eerder met hulpverlening in aanraking zijn gekomen, alsook zij die op zoek zijn naar een geschikte vervolgbehandeling kunnen zich bij mij aanmelden.

Meer informatie over wie ik ben en wat mijn werkwijze is, vindt U op mijn website: www.sophiepollock.be
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Sophie Pollock

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy