U bent nu hier: Home » Antwerpen » Oud Turnhout » Diadis BVBA

Diadis BVBA

De Hoogt 41
2360 Oud Turnhout (Antwerpen)
Tel: 0473574530
Fax: -
BTW-nr: BE 0893.414.045
Afbeelding › Diadis BVBA Pia Van Noppen studeerde af in 1993 als handelsingenieur aan de Vrije Universiteit van Brussel. Een master in logistiek, coaching en Middle Management zorgde voor de nodige ondersteuning tijdens haar loopbaan binnen Supply Chain Management.Na haar actieve loopbaan in het bedrijfsleven, heeft Pia Van Noppen zich als zelfstandig bedrijfsadviseur gevestigd om de opgedane bedrijfservaring toe te passen bij groeibedrijven.

In parallel vatte ze de studie klinische psychologie aan. Ze werkt als erkend psycholoog door de psychologencommissie en heeft deze basisopleiding aangevuld met de Interuniversitaire permanente vorming neuropsychologie. Verder is ze geaccrediteerd Insightstrainer, erkend KernTalentenAnalist en gecertifieerd als Hoogsensitief Professional (VUB), ontspannings-en relaxatietherapeut (Open Mind) en erkend stress -en burn out coach (VESB).

De ervaring van Pia Van Noppen als manager en coach binnen het bedrijfsleven enerzijds en als hulpverlener van mensen die te kampen hebben met burn out en loopbaanoriƫntatie binnen de psychologenpraktijk anderzijds maken van haar een specialist op het raakvlak tussen mens en resultaat en bedrijf.
Diensten: loopbaanbegeleiding, stressbegeleiding & burnout, arbeidsgerelateerde vraagstukken
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy