U bent nu hier: Home » Henegouwen » Forges

Psycholoog Forges (4)

Psycholoog-vinden.be bevat helaas nog geen psychologen in Forges. Dit geldt ook voor de gehele provincie Henegouwen (psycholoog Henegouwen). Voer bovenaan deze pagina uw postcode in voor de dichtstbijzijnde psychologen of ga naar direct contact met psychologen om via één e-mail in contact te komen met meerdere psychologen tegelijk. Hieronder worden nu overige resultaten getoond.

«« « 2 3 4 5 6 » »»

Neal Hermse

Niet gevestigd in de plaats Forges en in de provincie Henegouwen.
Dorp 37, 1750 Lennik (Vlaams-Brabant)
Tel: 0485723947, Fax: -, BTW-nr: -
Website onbekend
Het belangrijkste kader in mijn therapeutisch werk is het psychodynamisch
of psychoanalytisch model. Deze vorm van therapie is gericht op het induceren van een innerlijk veranderingsproces. Door je meer in contact te brengen met onderliggende emoties en drijfveren kunnen nieuwe ervaringen opgedaan worden en kunnen destructieve patronen doorbroken worden. De therapie beoogt dus meer dan enkel symptoomreductie, ze is gericht op persoonlijke groei.
Diensten: Psychologie, Klinische Psychologie, Psychotherapie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Neal Hermse

Praktijk inter-actie en praktijk Solta

Niet gevestigd in de plaats Forges en in de provincie Henegouwen.
Parkstraat, 14, 9688 Maarkedal (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0499893556, Fax: -, BTW-nr: -
Mijn naam is Isabelle. Ik ben erkend klinisch psycholoog en erkend
cognitieve gedragstherapeut. Werkzaam binnen praktijk inter-actie te Maarkedal, waar ik graag
verschillende problemen met jou probeer aan te pakken, verbeteren of op te lossen (angst, depressie, burnout, trauma, rouw, levensvragen,...) . Daarnaast richtte ik groepspraktijk Solta op te Oudenaarde (Ename) waar ik mij als coördinator en psycholoog samen met 5 collega's specialiseer specifiek in ANGSTproblemen (piekeren ,faalangst, paniek, dwang, fobieën, trauma,...). Dit binnen de praktijk zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen. Neem zeker ook een kijkje op de website van Solta voor meer informatie.
cognitieve gedragstherapie, emdr, specialisatie angstproblemen, paniek,
piekeren, sociale angst - faalangst, trauma, fobie, individuele gesprekstherapie
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Praktijk inter-actie en praktijk Solta

Klügel Gert

Niet gevestigd in de plaats Forges en in de provincie Henegouwen.
Klaphullestraat, 5, 8755 Ruiselede (West-Vlaanderen)
Tel: 0499260623, Fax: -, BTW-nr: BE0884.322.373
Therapie is een zeer voorzichtige, vertrouwelijke samenwerking. Het is een
zoektocht naar antwoorden waarbij jouw spreken centraal staat. Met het oog op het geven van geïndividualiseerde hulpverlening afgestemd op jouw vraag en noden, kunnen dit gesprekken zijn in de praktijkruimte, of via videochat.

In eerste instantie komt dit neer op oordeelloos luisteren. Daarna kan de eventueel nodige begeleiding gegeven worden, allemaal op jouw tempo.

De sessies zijn in den beginne doorgaans wekelijks, hoewel er ook de mogelijkheid is tot twee sessies per week. Dit kan later opnieuw afgebouwd worden naar twee sessies per maand.
Psychoanalyse, Gesprekstherapie, Angst, Depressie, Inwerken van fysieke en
emotionele klachten, Burnout
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00
Sociale media:
Afbeelding › Klügel Gert

Renate Tyncke

Niet gevestigd in de plaats Forges en in de provincie Henegouwen.
Dries Ter Biest 27, 9700 Oudenaarde (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0456332885, Fax: -, BTW-nr: 0684975594
Mijn naam is Renate Tyncke. In 2017 studeerde ik af als klinisch psycholoog
aan de Universiteit van Gent. Hierna volgde ik nog een gespecialiseerde jaaropleiding Kindertherapie aan de Educatieve Academie in Antwerpen. In groepspraktijk Ter Biest kunnen zowel kinderen, jongeren als volwassenen bij mij terecht voor individuele of gezinstherapie.

Als psycholoog ga ik nooit alleen aan de slag. Jammer genoeg heb ik de oplossing voor alle problemen niet zomaar in m’n achterzak zitten. Samen met jou, en misschien wel je gezin of bredere omgeving, ga ik op zoek naar waar het vast loopt en wat er nodig is om hier terug beweging in te krijgen. Ik geloof er 100% in dat iedereen de mogelijkheid heeft om verder te groeien en zich te ontwikkelen, tot zolang we maar de juiste omgeving en ondersteuning kunnen creëren.

In de afgelopen jaren deed ik ervaring op in de begeleiding van zowel jonge kinderen, tieners, jongvolwassenen alsook de volwassen doelgroep. Zo werkte ik reeds als zelfstandig psycholoog met kinderen, jongeren en hun gezin en ging ik daarnaast in meerdere voorzieningen Jeugdzorg aan de slag. In september 2018 trok ik voor een jaar naar het Verenigd Koninkrijk, waar ik instond voor psychosociale ondersteuning aan volwassenen en ouderen bij het Britse Rode Kruis.

Ik ben erkend door de Psychologencommissie (942125898). Mijn grootste affiniteit ligt in speltherapie, methodieken zoals focussen, lichaamsgericht werk en de cliëntgerichte-experiëntiële stroming.

Cliënten kunnen met een verscheidenheid aan klachten en vragen bij mij terecht. Een aantal voorbeelden zijn: vragen naar opvoedingsondersteuning, hechtingsproblematieken, angsten, depressieve gevoelens en neerslachtigheid, problemen met emotieregulatie, lichamelijke klachten die geen medische oorzaak hebben, moeilijkheden in sociale situaties of in relaties, verlies en rouw, traumatische gebeurtenissen, burn-out, een negatief zelfbeeld, de zoektocht naar de eigen identiteit…

Indien je twijfelt of we wel samen aan de slag kunnen gaan met jouw vraag, aarzel niet om me via email of telefoon te contacteren. Samen zoeken we wie jou het beste kan ondersteunen.
Experiëntiële therapie, Psychologische begeleiding, Mindfulness,
Opvoedingsondersteuning, Focussen, Lichaamsgericht werk, Cognitieve gedragstherapie, Speltherapie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Renate Tyncke

Seppe Jacobs

Niet gevestigd in de plaats Forges en in de provincie Henegouwen.
Olifantstraat 62, 9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0474309435, Fax: -, BTW-nr: -
Website onbekend
In de privépraktijk ontvang ik mensen die om welke reden dan ook het
moeilijk hebben. Na het vastleggen van een afspraak telefonisch of via mail, volgt er een kennismaking. In deze verkennende gesprekken betrachten we de aard van de ervaren problemen in kaart te brengen. Deze aanzet kan eventueel uitmonden in een psychotherapie of eventueel een analyse.

Jouw vraag en spreken staan hierbij centraal, klachten worden beluisterd tegen de achtergrond van je geschiedenis. Vanuit de therapeutische band proberen we een veilig kader te installeren waarin het eigene maximaal kan gedijen. Dit kan helpen om hetgeen waarin je vastloopt te bewerken en terug in beweging te brengen, alsook kan het de mogelijkheid creëren om andere keuzes te maken in het leven.
Psycholoog, Klinisch psycholoog, Psychotherapeut, Psychoanalyticus,
Psychoanalytisch therapeut, Gesprekstherapeut
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Seppe Jacobs

PASSIEvita

Niet gevestigd in de plaats Forges en in de provincie Henegouwen.
Molenstraat, 63, 3570 Alken (Limburg)
Tel: +32 (0)468 123 593, Fax: -, BTW-nr: -
Klinisch psychologe – individuele en relatietherapeute – loopbaancoach


Doelgroep: (jong)volwassenen, ouderen, koppels en gezinnen, werknemers, leidinggevenden, ondernemers.

Aanbod:
*Begeleiding bij stress, spanning, angst, piekeren, perfectionisme, laag zelfbeeld, depressie, emotionele problemen, laag zelfvertrouwen, burn-out, grenzen stellen, verslaving…
*Relationele begeleiding aan koppels of gezinnen. Mogelijke problemen zijn: moeilijke communicatie, geweld, gemengde relaties, buitenechtelijke relaties, naast elkaar leven, gezinsmoeilijkheden, gezinsproblemen, emotionele verwerkingsproblemen,…
*Verder werk ik als professioneel loopbaanbegeleider en kan je met al je werk gerelateerde vragen terecht, al dan niet met loopbaancheques (voor meer info zie https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding). Zo bied ik oplossingsgerichte coaching bij o.a. omgaan met stress op het werk, geen energie meer hebben, burn-out, bore-out, op zoek naar andere loopbaan, op zoek naar je talenten en de job die bij je past, specifieke loopbaanvragen, jezelf verder ontwikkelen of versterken, communicatietraining, leren solliciteren, omgaan met conflicten op het werk, ...
*Daarnaast coach ik leidinggevenden en ondernemers in communicatietraining, leiderschap, conflicthantering, stresscoping, talentontwikkeling, sterker staan als leidinggevende of zelfstandige...

Mijn doel is op zoek te gaan naar datgene wat je nodig hebt om je beter in je vel te voelen en open te bloeien. Ik reik je oplossingsgerichte handvatten aan die je vooruit kunnen helpen om zo levenslust, passie, assertiviteit, groei of rust te vinden.

Erkend door de Psychologencommissie met erkenningsnummer 732117143.

Lid van VVKP (Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen).

Door de VDAB erkend als professionele loopbaanbegeleider.
Psychotherapie (individueel en relatietherapie), Loopbaanbegeleiding, HR
coaching, Burn-out coaching, Stresscoaching
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › PASSIEvita

Praktijk Solta

Niet gevestigd in de plaats Forges en in de provincie Henegouwen.
Abdijstraat 30, 9700 Ename (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0497821427, Fax: -, BTW-nr: -
Praktijk Solta, Kom los van je angst, is een praktijk die zich
specialiseert in angstproblemen. We zijn een team van ervaren psychologen en een orthopedagoog. Samen werken we op een cognitief gedragstherapeutische wijze.

We werken hier zowel met kinderen, jongeren als volwassenen.

De praktijk bevindt zich in Ename en Maarkedal
angst, cognitieve gedragstherapie, hartcoherentie, emdr, paniek, piekeren,
sociale angst en faalangst, ocd, trauma, fobie
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Praktijk Solta

Praktijk Psycha

Niet gevestigd in de plaats Forges en in de provincie Henegouwen.
Dutselstraat 117, 3220 Holsbeek (Vlaams-Brabant)
Tel: 0485210329, Fax: -, BTW-nr: 0664931139
Website onbekend
Welkom,


Ik ben Lynn Spillemaeckers, psycholoog en integratief psychotherapeut i.o. Ik ben gespecialiseerd in individuele therapie voor jongeren en volwassenen, relatietherapie en contextbegeleiding.
Daarnaast ben ik erkend loopbaanbegeleider en kan je bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques.

Voor volgende indicaties kan je bij mij terecht: angst (fobie, sociale angst, paniekaanvallen), depressie, burn-out, werkgerelateerde problemen, relatieproblemen, eetstoornissen, autisme en auti-coaching, traumaverwerking, OCD, rouw, stress en zelfmoordgedachten.
loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques, relatietherapie, angst
(fobie, sociale angst, paniekaanvallen, OCD), depressie, trauma, zelfmoordgedachten, stress, burn-out en werkgerelateerde problemen, rouw, eetstoornissen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Praktijk Psycha

Praktijk De Sleutelbloem

Niet gevestigd in de plaats Forges en in de provincie Henegouwen.
Hortensiastraat 12, 8800 Roeselare (West-Vlaanderen)
Tel: 0474 100 680, Fax: -, BTW-nr: -
Praktijk ‘De Sleutelbloem’ is een zelfstandige groepspraktijk voor
psychotherapie, psychodiagnostiek en voedings- en dieetkunde in Kortrijk en Roeselare. In onze groepspraktijk kunnen kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen terecht.

Wij werken vanuit diverse therapeutische invalshoeken omdat we ervan overtuigd zijn dat een intensieve samenwerking tussen therapeuten met een verschillende achtergrond een belangrijke meerwaarde kan zijn voor de begeleiding van elke cliënt. Kwalitatieve zorg op maat aanbieden is voor ons centraal in onze werking. Wij plegen daarom regelmatig overleg. Wij scholen ons allen ook zeer frequent bij om op de hoogte te blijven van de recentste wetenschappelijke inzichten en therapeutische technieken. Deze kennis wordt door ons maximaal ingezet om cliënten de best mogelijke zorg aan te bieden.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail of via het algemene nummer 0479/51.04.93.
Problemen met verslaving (alcohol, softdrugs, ...), psychosomatische
klachten (tinnitus, slaapproblemen, spanningsklachten, stress,..., Depressieve en stemmingsklachten, Burn Out, stress, sociale angst, laag zelfbeeld, Angst en paniekaanvallen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Praktijk De Sleutelbloem

Praktijk mobiel

Niet gevestigd in de plaats Forges en in de provincie Henegouwen.
Rooigemlaan, 54, 9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0479 574 924, Fax: -, BTW-nr: -
Kinderpsychologie en kindercoaching aan huis.


Wij zijn bijzonder sterk in:
* Diagnostiek (Intelligentietesten, Aandachtstesten, ...)
* Hulp bij opvoeding
* Rouwverwerking

Wij werken uitsluitend met erkende kinderpsychologen.
Diensten onbekend
Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 13:00 - 21:00
Donderdag: gesloten
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 09:00 - 13:00
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Praktijk mobiel

«« « 2 3 4 5 6 » »»
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy