U bent nu hier: Home » Limburg » Overpelt » Denkwerk Psycholoog

Denkwerk Psycholoog

Drossaardclercxstraat 25
3900 Overpelt (Limburg)
Tel: 0471028832
Fax: -
BTW-nr: 0597.640.754
Afbeelding › Denkwerk Psycholoog Vanuit mijn methodiek ‘Oplossingsgericht werken’ tracht ik meer perspectief-gevend te werken met mensen die nood hebben aan coaching of begeleiding. Hierbij zal ik vooral gaan kijken naar wat wel nog goed loopt in iemands leven, om op die manier op zoek te gaan naar de krachten en hulpbronnen die aanwezig zijn voor de cliënt en hoe deze gebruikt kunnen worden om bepaalde doelen te bereiken.
Doelen verwijzen naar die zaken die iemand anders wil zien in zijn of haar leven, die zaken waar iemand op hoopt. Dit doe ik niet door weg te lopen van het probleem, maar wel door te kijken naar wat in het verleden al werkte voor de persoon.

Oplossingsgerichte therapie is een manier van werken die gericht is op het versterken van de autonomie van cliënten. De cliënt wordt gezien als expert van zijn eigen leven. Door oplossingsgerichte vragen te stellen kijk ik over de schouder van de cliënt mee en nodigt ik de cliënt uit om zijn doel te bepalen en de mogelijke oplossingen zo breed mogelijk te verkennen.
De aandacht gaat bij dit alles dus vooral uit naar het zoeken naar de oplossing voor de cliënt in plaats van het uitdiepen het probleem.
Diensten: Oplssingsgericht werken, Loopbaanbegeleiding, Stress, Laag zelfbeeld, Stemmingsklachten, Spanningsklachten, Sociale vaardigheden, Levens- en zingevingsvragen, Angsten
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy