U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Gent » Traumapsycholoog EMDR te Gent - Marjan Gerarts

Traumapsycholoog EMDR te Gent - Marjan Gerarts

Einde Were 48
9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0473 60 26 56
Fax: -
BTW-nr: -
Website onbekend
Afbeelding › Traumapsycholoog EMDR te Gent - Marjan Gerarts Soms maak je als mens heel erg pijnlijke, schokkende of traumatiserende ervaringen mee. Zo'n ervaringen zijn erg verwarrend en moeilijk alleen te verwerken. Blijven de beelden van die ervaringen door je hoofd spoken of overvallen ze je op onbewaakte momenten? Houd je de stress van die gebeurtenissen vast in je lichaam en heb je meer last van hoofd- en buikpijn? Houd je de omgeving met grotere spanning in het oog, omdat je meer behoed bent op gevaar? Dan kan jij wel baat hebben bij een traumatherapie.

Als traumapsychologe werk ik zowel met kinderen, jongeren als jongvolwassene samen om dergelijke moeilijke ervaringen te verwerken. Het gaat dan voornamelijk over seksueel misbruik, mishandeling, emotionele verwaarlozing, pestsituaties, traumatiserende medische procedures, overweldigend verlies en traumatische rouw. Hiervoor gebruik ik onder andere de techniek voor traumaverking EMDR (Eye Movement Desensitisation and Reprocessing).

De praktijk is gelegen aan de Einde Were en is gemakkelijk bereikbaar met zowel auto (altijd parkeerplaats voor de deur) als openbaar vervoer. Op dit moment zijn er geen wachtlijsten om therapie te starten.
Diensten: Traumaverwerking, EMDR therapie, Rouw- en verliesverwerking, PTSS en dissociatieve stoornissen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy