U bent nu hier: Home » West-Vlaanderen » Koolskamp » Amanda Vanhooren

Amanda Vanhooren

Dorpsplein 6
8851 Koolskamp (West-Vlaanderen)
Tel: +32492/26 95 43
Fax: -
BTW-nr: 1004.072.041
Afbeelding › Amanda Vanhooren --- opstart voorzien voor maart 2024 l momenteel nog geen wachtlijst ---

Als klinisch (neuro)psycholoog help ik personen met chronische pijn, hersenletsel en overige neurologische aandoeningen met het vinden van een nieuwe levensbalans.

Kampen met een chronische ziekte kan heel wat verlies teweeg brengen, op meerdere levensdomeinen. Het treft niet enkel het lichaam, maar vaak ook het sociaal aspect, het mentaal welbevinden en de identiteit. Denk maar aan:

* Wie ben ik nog? Wie kan ik nog zijn? Wat geeft mij nog voldoening?
* Ik blijf maar piekeren over de toekomst
* Het is moeilijk om mij nog goed te concentreren
* Het lukt me niet meer om me nog te ontspannen
* Ik voel me ten laste van mijn omgeving / Ik voel me onvoldoende geholpen door anderen
* Ik heb moeite om mijn huidig leven te aanvaarden/Ik wou dat ik terug kon naar vroeger
* Ik voel me eenzaam
* Hoe kan ik (anders) leren omgaan met mijn beperkingen?

Maar ook voor familie, vrienden, dierbaren, mantelzorgers,... kan het omgaan met de nieuwe realiteit en de beperkingen die zich binnen de relatie uiten, heel wat zorgen en emoties teweegbrengen.

Binnen individuele therapie gaan we op zoek hoe je de balans in je leven en de relatie met anderen kan terugvinden. Met jouw toestemming kan de partner, gezinsleden of andere dierbaren ook meekomen op (duo)gesprek.

Bijkomend worden zo nu en dan groepssessies georganiseerd, bijvoorbeeld in kader van het omgaan met chronische pijn. Voor meer informatie kan u steeds terecht op de website https://www.praktijkvictoire.be/

De praktijk is vlakbij de afrit gelegen en makkelijk bereikbaar vanaf Roeselare, Staden, Hooglede, Menen, Kortrijk, Meulebeke, Tielt, Pittem, Lichtervelde, Torhout, Zwevezele. Er is gratis parking voorzien. De ingang is rolstoegankelijk.

Ter info:
Staat waar jij het moeilijk mee hebt niet in deze lijst? Geen probleem. Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik ben steeds bereid om te luisteren naar jouw specifieke hulpvraag. Dan kijken we samen waar jij op dit moment nood aan hebt.

Ervaring:
* Stage bij Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen (UZ Gent)
* Woonbegeleidster bij VZW Kompas Gent
* Psychodiagnosticus bij praktijk Feinbrein
* Sedert 2018 werkzaam als klinisch (neuro-)psycholoog in AZ Delta te Roeselare: 2 jaar verbonden aan neurologie, geriatrie en neurorevalidatie. Sinds 2020 verbonden aan de neurorevalidatie en het multidisciplinair pijncentrum
Diensten: Psychotherapie, psychodiagnostiek, advies, screening, individuele therapie, koppeltherapie, groepstherapie, omgaan met chronische pijn, fibromyalgie, cvs, omgaan met hersenletsel, dementie of andere neurologische aandoening, verliesgerelateerde hulpvragen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy