U bent nu hier: Home » Antwerpen » Malle

Psycholoog Malle

Hieronder vindt u een overzicht van alle psychologen in Malle. Voor een overzicht van psychologen in de provincie Antwerpen, ga naar psycholoog Antwerpen. Of ga naar direct contact met psychologen om via één e-mail in contact te komen met meerdere psychologen tegelijk.

1

Ont-wikkeling

Herentalsebaan 90, 2390 Malle (Antwerpen)
Tel: 0495/753.260, Fax: -, BTW-nr: 0822.399.355
Ik biedt psychologisch onderzoek en advies voor gezinnen met kinderen en
jongeren aan. Gezinnen kunnen telefonisch aanmelden voor raadpleging, begeleiding en/of onderzoek.

Als ouders zich zorgen maken over hun kind of de opvoeding, kunnen de problemen tijdens een raadpleging worden doorgepraat, geordend en verduidelijkt. Tevens wordt advies gegeven en/of doorverwezen naar geschikte hulpverlening.

Als een verandering in het gezin of op school het gezin of het kind teveel onder druk zet, kunnen enkele ondersteunende of verhelderende gesprekken de overgang vergemakkelijken.

In gezinnen met een (rand)normaal begaafd kind met een stoornis in het autismespectrum kan een begeleiding op maat worden opgestart. Hierbij wordt aangesloten bij de moeilijkheden die het gezin ondervindt.

Voor ouders die zich zorgen maken over hun kind omdat het thuis, op school of elders met problemen kampt omdat het bijvoorbeeld: moeilijk mee kan op school; moeite heeft in contacten met leeftijdsgenootjes en leerkrachten; impulsief of ongepast gedrag stelt; moeilijk opvoedbaar is; zich gedurende een langere periode niet goed voelt in zijn/haar vel … biedt ik in samenwerking met huisartsen, kinderartsen, psychiaters, psychotherapeuten, logopedisten, kinesisten, CLB’s en scholen psychologisch onderzoek aan.

Het onderzoek kan gericht zijn op:
•intelligentie, lees- en rekenproblemen zoals hoogbegaafdheid, dyslexie, dyscalculie, …;
•de verschillende cognitieve functies zoals leervermogen, concentratie, geheugen, taal, waarneming, plannings- en organisatievermogen
•ontwikkelingsproblemen zoals moeilijkheden in de sociale contactneming en autisme (ASS), concentratieproblemen en AD(H)D
•sociale, emotionele en gedragsproblemen zoals angsten, neerslachtigheid, moeilijk en ongehoorzaam gedrag.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Ont-wikkeling

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy