U bent nu hier: Home » Limburg » Diepenbeek

Psycholoog Diepenbeek

Hieronder vindt u een overzicht van alle psychologen in Diepenbeek. Voor een overzicht van psychologen in de provincie Limburg, ga naar psycholoog Limburg. Of ga naar direct contact met psychologen om via één e-mail in contact te komen met meerdere psychologen tegelijk.

1

Psychologiepraktijk Eas

Kloosterstraat 16, 3590 Diepenbeek (Limburg)
Tel: 0497/128613, Fax: -, BTW-nr: -
Voorstelling Tine Wastiels (psychologiepraktijk Eas)


Tine Wastiels is samen met Saartje Kortleven werkzaam bij psychologiepraktijk Eas als zelfstandig klinisch psychologe.

Zij biedt therapie aan voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen vanuit een systeemtherapeutisch perspectief.

Lid Belgische Federatie van Psychologen en Vlaamse Vereniging van Klinische Psychologen. Erkend psychologe door de psychologencommissie (erkenningsnummer 832109313).
Terugbetaling door ziekenfondsen: Euromut, Partena (minderjarigen), Liberale Mutualiteiten (tot 22 jaar) en Vlaams Neutraal Ziekenfonds (6 tot 16 jaar).

Tine heeft ervaring met diagnostisch onderzoek, individuele en gezinsbegeleidingen, personal coaching, groepstherapieën en sociale vaardigheidstrainingen.

Voorstelling psychologiepraktijk Eas

Psychologiepraktijk Eas is een duopraktijk voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. De praktijk heeft twee vestigingen, met name in Diepenbeek en in Maasmechelen.

Eas komt van de godin Eastre. Deze godin staat symbool voor lente, groei en wedergeboorte. Een therapeutisch proces is immers steeds een groeiproces van vallen en opstaan, waarbij we samen met de cliënt op zoek willen gaan naar betekenis en verandering. We nemen daarbij niet de positie in van probleemoplosser. We willen samen met de cliënt op weg gaan en hem de mogelijkheid geven om zelf zijn richting te zoeken in het leven. Dit is een onvoorspelbaar maar boeiend traject, waarbij we kunnen botsen op onzekerheden en kwetsbaarheden, maar vooral ook oog willen hebben voor krachten en competenties van cliënten.

We werken daarbij vanuit een systeemtherapeutische en holistische visie, waarbij we mensen trachten te begrijpen door te kijken naar hun brede context (relaties met anderen, verleden, visies, ervaringen, …).

Daarnaast hechten we er ook belang aan om goed samen te werken met betrokken diensten en onze doorverwijzers ( zoals psychiaters, artsen, diagnostische en begeleidingscentra, scholen en CLB’s,…). Zo kunnen we het hulpverleningsaanbod zo goed mogelijk afstemmen op de noden en behoeften van de cliënt.

Binnen Eas creëren we ruimte voor intervisie en supervisie (in samenwerking met een psychiater) en investeren we in degelijke opleidingen en bijscholingen. Op deze manier staan we garant voor een professioneel en evidence-based hulpverleningsaanbod.

Regelmatig aanbod van assertiviteitstrainingen en sociale vaardigheidstrainingen, zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen.

Eas organiseert ook een aanbod van lezingen en vormingen op maat voor scholen, bedrijven en instellingen (o.a. over emotionele problemen bij kinderen, aanvaarding en verwerking van handicap, omgaan met stress, stemmingsstoornissen, …).
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Psychologiepraktijk Eas

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy