U bent nu hier: Home » Limburg » Maasmechelen

Psycholoog Maasmechelen

Hieronder vindt u een overzicht van alle psychologen in Maasmechelen. Voor een overzicht van psychologen in de provincie Limburg, ga naar psycholoog Limburg. Of ga naar direct contact met psychologen om via één e-mail in contact te komen met meerdere psychologen tegelijk.

1

Eas psychologiepraktijk

Sint-jorisstraat 40, 3630 Maasmechelen (Limburg)
Tel: 0486495929, Fax: -, BTW-nr: -
Psychologiepraktijk EASWelkom op de website van psychologiepraktijk Eas, een duopraktijk bestaande uit twee klinisch psychologen: Saartje Kortleven en Tine Wastiels.

Eas biedt psychologische begeleiding en coaching voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Naast individuele begeleiding, is er de mogelijkheid tot relatie -en gezinstherapie. Samen met de cliënt wordt gekozen welke therapievorm het meest aangewezen is.

We verzorgen op regelmatige basis groepstrainingen, zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen en hebben een aanbod op maat voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Hou zeker onze agenda in het oog voor meer info over onze groepstrainingen.

Binnen Eas hechten we er belang aan om goed te overleggen met betrokken diensten en doorverwijzers (zoals psychiaters, artsen, diagnostische en begeleidingscentra, scholen en CLB’s,…). Indien wij niet aan de hulpvraag kunnen beantwoorden, zorgen wij voor de meest geschikte verwijzing.

Verdere info kan je vinden op onze website
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Eas psychologiepraktijk

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy